Početna Proizvodi Mobiteli,GPS NAVIGACIJE eTrex 30x Topo Active Eastern Europe
Šifra artikla: 205530
Jamstvo: 0 mjeseci

eTrex 30x Topo Active Eastern Europe

Cijena
1.699,90 kn
PDV je uračunat u cijenu
maestro_pbz PBZ Maestro 2-12 rate 1.794,34 kn / već od 149,53 kn/mj
visa_pbz PBZ Visa 2-12 rate 1.794,34 kn / već od 149,53 kn/mj
visa_pbz_premium Kartice 2-12 rate 1.794,34 kn / već od 149,53 kn/mj
maestro Ostale banke Maestro jednokratno 1.699,90 kn
visa Ostale banke Visa jednokratno 1.699,90 kn
diners_club_international Diners 1-12 rate 1.794,34 kn / već od 149,53 kn/mj
diners_club_international Diners 13-36 rate 1.888,78 kn / već od 52,47 kn/mj
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kn
O proizvodu

Ručni GPS uređaj s 3-osnim kompasom, poboljšanim zaslonom i prethodno učitanim kartama

2,2-inčni kristalno jasan zaslon u boji.

Prethodno učitane Garmin TopoActive karte istočne Europe s osjenčanim reljefom.

Prijemnik signala GPS sustava visoke osjetljivosti s podrškom za HotFix® i GLONASS.

4 GB interne memorije. Memorija se može proširiti pomoću microSD™ kartice (ne isporučuje se).

3-osni kompas i barometarski visinomjer.

Osnovna karta svijeta s osjenčanim reljefom.

eTrex 30x poboljšana je verzija popularnog eTrex 30 uređaja koju odlikuju povećana rezolucija zaslona i proširena ugrađena memorija na koju sada možete spremiti više karata. Prethodno učitane Garmin TopoActive karte olakšavaju bavljenje mnogim aktivnostima na otvorenom kao što su planinarenje (s tehničkom opremom ili bez opreme), geocaching, biciklizam i ribolov. Funkcije eTrex 30x uređaja poboljšane su u odnosu na eTrex 30, no zadržali smo jednostavnost korištenja, prihvatljivu cijenu i legendarnu izdržljivost njegovog prethodnika.

Vidite svoj put

eTrex 30x ima poboljšan 2,2-inčni zaslon sa 65 000 boja čitljiv i na sunčevoj svjetlosti. Izdržljiv i vodootporan, eTrex 30x napravljen je da izdrži sve. Odlikuje ga poboljšano sučelje, ali i dalje je čvrst i otporan na prašinu, prljavštinu, vlagu ili vodu.

Novi alati za vašu šetnju po planinama

Novi ugrađeni 3-osni elektronički kompas koji se prilagođava nagibu pokazuje pravi smjer čak i kad stojite na mjestu ili kad uređaj nije u vodoravnom položaju. Opremljen je i barometarskim visinomjerom koji praćenjem promjena tlaka precizno određuje nadmorsku visinu na kojoj se nalazite. Možete ga upotrijebiti za praćenje barometarskog tlaka tijekom vremena kako biste na vrijeme uočili promjene vremenskih uvjeta.

Idite bilo kamo

Uz mnoštvo kompatibilnih nosača svoj eTrex 30x možete montirati gotovo svugdje. Montirajte ga u automobil i uz City Navigator NT® karte uživajte u govornim uputama skretanje-po-skretanje ili ga pomoću robusnih nosača montirajte na bicikl ili quad vozilo. Ako idete u ribolov ili na jedrenje, možete ga montirati i na plovilo.

Budite globalni

Serija eTrex istovremeno prati i GPS i GLONASS satelite – može se povezati s 24 satelita više u odnosu na korištenje samo GPS-a. Uz to, vrijeme potrebno da se prijemnik “usmjeri” na lokaciju u prosjeku je 20 % kraće nego samo pomoću GPS-a. Pomoću prijemnika signala GPS sustava visoke osjetljivosti opremljenog EGNOS tehnologijom i tehnologijom predviđanja položaja satelita HotFix, eTrex brzo i precizno određuje položaj na kojem se nalazite, a svoj GPS položaj održava čak i u gustoj šumi ili u dubokim dolinama.

Prethodno učitane Garmin TopoActive karte

eTrex 30x se isporučuje s prethodno učitanim novom Garmin TopoActive kartom istočne Europe, savršenom početnom točkom za prvu rekreativnu aktivnost uz korištenje GPS-a. Karta daje relevantne i korisne informacije za aktivnosti kao što su planinarenje i biciklizam, rutabilna je i pokazuje promjene nadmorske visine. Garmin TopoActive istočna Europa pokriva sljedeće 23 države:  Albaniju, Bjelorusiju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Estoniju, Grčku, Mađarsku, Kosovo, Latviju, Litvu, Makedoniju, Moldaviju, Crnu Goru, Poljsku, Rumunjsku, Rusiju/Kalinjingrad, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Tursku i Ukrajinu.

Upotrijebite utor za microSD™ karticu i učitajte dodatne napredne karte kao što su Topo karte, BlueChart® g2 nautičke karte ili City Navigator® NT karte. eTrex 30x podržava i BirdsEye satelitske slike (potrebna pretplata) koje možete preuzeti i integrirati u svoje karte.

Podijelite bežičnim putem

Uz eTrex 30x bežičnim putem s drugim kompatibilnim uređajima podijelite svoje rute, geocache stavke i druge korisničke podatke. Samo pritisnite “šalji” i prenesite svoje podatke i dijelite avanture s prijateljima.

eTrex može se povezati s kompatibilnim Garmin uređajima, uključujući VIRB™ kamere i dodatne senzore uključujući tempe™ senzore, pedometre i monitore pulsa.

Nemojte izgubiti svoj smjer

Pomoću prijemnika signala GPS sustava visoke osjetljivosti opremljenog EGNOS tehnologijom i tehnologijom predviđanja položaja satelita HotFix, eTrex brzo i precizno određuje položaj na kojem se nalazite, a svoj GPS položaj održava čak i u gustoj šumi ili u dubokim dolinama.

Zabavite se

eTrex 30x podržava GPX datoteke za beskonačne geocaching avanture bez papira. Posjetite web-mjesto Uz aplikaciju BaseCamp™ preuzmite kontrolu nad svojom sljedećom avanturom. Besplatan softver za planiranje putovanja omogućuje vam pregledavanje i organiziranje karata, ruta i još mnogo toga, a možete stvoriti čak i Garmin avanture koje možete podijeliti s prijateljima, obitelji ili drugim istraživačima. BaseCamp na zaslonu vašeg računala prikazuje 2D ili 3D topografske kartografske podatke, ali i mnoštvo satelitskih slika ako ste korisnik pretplate na BirdsEye satelitske slike.

Garmin TopoActive karte temelje se na OSM kartografskim podacima; kvaliteta karte uvelike ovisi o pokrivenosti karte; Garmin ne može jamčiti za kvalitetu i potpunost kartografskih podataka.

Isprintaj artikl

Posebne pogodnosti kupnje

Za pravne osobe

Svim pravnim kupcima kroz niz naših informatičkih rješenja nudimo posebne pogodnosti kojima mogu ostvariti uštede i unaprijediti svoje postojeće poslovanje:

 • Partner program
 • Partner plus program
 • Program zaštite podataka
 • Program ispisne podrške
 • Program najma opreme

Comel servis

 • Dijagnostika i popravak računalne opreme
 • Intervencije u servisu i na lokaciji korisnika
 • Spašavanje podataka
 • Savjetovanje, nadogradnje i proširenja računalnih sustava
 • Mogućnost ugovornog održavanja informatičke opreme
 • Preuzimanje i dostava uređaja s lokacije korisnika

Saznaj više

Newsletter
Besplatno primajte korisne savjete i novosti iz svijeta tehnike. Informacije o akcijama i novitetima u Comelu saznajte direktno na svoj email...

Poklon bonovi i kuponi su jedan od načina kako nagrađujemo naše vjerne posjetitelje.

Saznaj više