Šifra artikla: 205112
Jamstvo: 24 mjeseci

GARMIN Dezl 780LMT-D Europe

3.149,90 kn
2.799,95 kn
PDV je uračunat u cijenu
Proizvod trenutno nije dostupan

maestro_pbz PBZ Maestro 2-12 rate 2.955,50 kn / već od 246,29 kn/mj
visa_pbz PBZ Visa 2-12 rate 2.955,50 kn / već od 246,29 kn/mj
visa_pbz_premium Kartice 2-12 rate 2.955,50 kn / već od 246,29 kn/mj
maestro Ostale banke Maestro jednokratno 2.799,95 kn
visa Ostale banke Visa jednokratno 2.799,95 kn
diners_club_international Diners 1-12 rate 2.955,50 kn / već od 246,29 kn/mj
diners_club_international Diners 13-36 rate 3.111,06 kn / već od 86,42 kn/mj
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kn
O proizvodu

GPS navigacijski uređaj za kamione s velikim zaslonom

Vrhunski 7-inčni navigacijski uređaj za kamione s magnetskim nosačem s napajanjem i besplatnim nadogradnjama lifetime karata1

Prilagođene rute za kamione2 pri čijoj se izradi u obzir uzima veličina, teret i težina kamiona, te upozorenja o visini nadolazećih mostova, oštrim zavojima, strmim nagibima i još mnogo toga

Uključuje besplatne prometne informacije u stvarnom vremenu putem digitalnih prometnih informacija ili aplikacije Smartphone Link te live usluge putem besplatne aplikacije Smartphone Link3

Jednostavno planiranje odmora s pravovremenim obavijestima i direktorijem usluga za kamione i prikolice koji se može pretraživati po marki ili pogodnostima (npr. "DKV" ili "tuševi")

Kontrolirajte dēzl™ 780 glasom i uživajte u Bluetooth® hands-free pozivima4, pametnim obavijestima3 i ugrađenoj Wi-Fi® tehnologiji koja omogućuje jednostavne nadogradnje karata i softvera bez računala

Funkcija Otprema i praćenje dispečerima omogućuje jednostavno slanje tekstnih poruka i adresa vozačima, kao i praćenje ruta od početka do kraja vožnje

Za vozače "velikih vozila za robu" koji žele odgovarajući navigacijski uređaj s velikim zaslonom, naš dēzl™ 780 LMT-D GPS navigacijski uređaj za kamione sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir idealan je suputnik na cesti. Osim vrhunskih karata, navigacije s glasovnim upravljanjem i naprednih funkcija za povezivanje, uređaj dolazi i s magnetskim nosačem s napajanjem za sigurno pričvršćivanje koji se može lako skinuti kada izlazite iz kabine. Ostanite povezani, koncentrirani i na pravom putu na dugačkim putovanjima s pomoću uređaja dēzl™ 780 LMT-D

Da biste maksimalno iskoristili zaslon visoke rezolucije na kojem spajate dva prsta za zumiranje, dēzl™ 780 LMT-D isporučuje se s učitanim kartama koje sadržavaju upozorenja za uvjete na ruti za kamione, kao što su visine mostova, oštri zavoji, strmi nagibi i još mnogo toga, za većinu glavnih cesta i autocesta. Jednostavno unesite informacije o profilu vozila (mogu se unijeti podaci o visini, težini, duljini, širini i opasnom teretu) i pronađite rutu prikladnu za kamione koja odgovara veličini, teretu i težini vašeg kamiona2.

Izrada prilagođenih ruta za kamione

dēzl™ 780 opremljen je detaljnim kartama Europe koje uključuju ograničenja za kamione poput visina mostova, opasnih zavoja, ograničenja težine i još mnogo toga, kao i relevantne podatke za većinu glavnih cesta i autocesta. Jednostavno unesite informacije o profilu vozila (mogu se unijeti podaci o visini, težini, duljini, širini i opasnom teretu) i pronađite rutu prikladnu za kamione koja odgovara veličini, teretu i težini vašeg vozila. Dodatnu praktičnost pružaju jednostavni profili kamiona, s kojima jednim dodirom gumba mijenjate veličinu prikolice.

Besplatne live usluge

Što se događa na cesti pred vama? Smartphone Link besplatna je mobilna aplikacija koja vaš dēzl™ 780 povezuje s vašim iPhone® uređajem ili pametnim telefonom sa sustavom Android™. Nakon uparivanja dēzl može pristupiti informacijama u stvarnom vremenu3 poput informacija o prometu, sigurnosnim kamerama ili vremenu i još mnogo toga.

Upravljajte glasom

Praktična navigacija s glasovnom aktivacijom omogućuje vam upravljanje navigacijskim uređajem za kamione dēzl™ 780 LMT-D jednostavnim glasovnim naredbama, tako da vam ruke mogu ostati na upravljaču, a oči sigurno usredotočene na cestu.

Ostanite u tijeku uz ugrađeni Wi-Fi

Budući da dēzl™ 780 sadrži ugrađeni Wi-Fi, možete jednostavno nadograđivati karte i softver. Kada nova nadogradnja postane dostupna, a vi ste povezani na Wi-Fi mrežu, automatski ćete primiti obavijest na zaslonu. Tada jednostavno pritisnite Wi-Fi gumb na zaslonu da biste nadogradili podatke bez potrebe povezivanja dēzl uređaja s računalom. Nakon toga ćete ponovo biti spremni da krenete na put.

Prednosti Bluetooth tehnologije

Sinkronizirajte pametni telefon ili tablet s omogućenom Bluetooth tehnologijom s uređajem dēzl™ 780 za bežično primanje i upućivanje poziva zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku. Telefon možete držati u džepu ili na upravljačkoj ploči i telefonirati hands-free dok ste potpuno koncentrirani na cestu. Možete primati i prilagodljive pametne obavijesti4 za pozive, tekstne poruke, upozorenja aplikacija i još mnogo toga, a sve će vam se pojavljivati na zaslonu vašeg navigacijskog uređaja.

Jednostavno planiranje odmora

Radi što jednostavnijeg života na cesti, dēzl™ 780 navigacijski uređaj za kamione omogućava jednostavno planiranje odmora s pravovremenim obavijestima koje vam pomažu da maksimalno iskoristite svako zaustavljanje. Pronađite točke interesa koje vole profesionalni vozači kamiona kao što su hrana, gorivo, mjesta za odmor, tuševi, bankomati, Wi-Fi i još mnogo toga. Odmorišta za kamione možete pretraživati i filtrirati po željenoj ponudi, npr. tuševi, benzinske crpke, Wi-Fi i praonice kamiona.

Zapisnik povijesti servisa

dēzl™ 780 ima i zapisnik povijesti servisa u koji možete bilježiti datume i vrstu obavljenih servisa. To je praktičan način za bilježenje podataka o broju prijeđenih kilometara na gumama, tlaku u gumama, zamjeni ulja i guma i drugih podataka.

Otprema i praćenje

dēzl™ 780 isporučuje se s učitanim jednostavnim rješenjem za nadzor kamiona3 s pomoću kojih upravitelji voznih parkova mogu jednostavno pratiti vozače i komunicirati s njima, npr. slanjem tekstne poruke s adresom za isporuku. Vozač može odabrati adresu unutar tekstne poruke i lako izraditi rutu do odredišta.

Dodajte pomoćnu kameru

Priključite Garmin pomoćnu kameru (prodaje se odvojeno) i vidite što se nalazi iza vašeg kamiona dok vozite unatrag. dēzl™ 780 navigacijski uređaj za kamione kompatibilan je s Garmin BC™ 35 bežičnom pomoćnom kamerom. Kada su upareni, na zaslonu za navigaciju dēzl uređaja prikazuje se snimka koju odašilje kamera.

Jednostavna navigacija

Osim vrhunskih karata i velikog zaslona koji lako možete vidjeti s milo kojeg mjesta u kabini, dēzl™ 780 se isporučuje i s iznimno jakim zvučnicima iz kojih možete jasno čuti govorne upute skretanje-po-skretanje, čak i kada s ceste dolazi buka.

Uključeni planer puta omogućuje vam izradu ruta s više zaustavljanja te planiranje i spremanje budućih putovanja. Također postoji i jednostavno oblikovanje ruta s kojim možete dodati točku na karti dodirivanjem zaslona, tako da uvijek možete prilagoditi rutu da uključuje željene ceste, gradove ili lokacije.

Aktivna pomoć za trake daje vam glasovne upute tijekom vožnje i prikazuje jarke strelice na zaslonu koje vam ukazuju na odgovarajuću traku u kojoj se morate nalaziti za sljedeće skretanje ili izlaz s autoceste. photoReal prikaz križanja u boji prikazuje realistične grafike nadolazećih križanja tako da se možete lakše snaći kada dođete do njih. Osim toga, Bird’s Eye prikaz križanja daje detaljnu sliku križanja autocesta iz zraka. Zaslon za navigaciju dēzl uređaja također prikazuje vašu trenutačnu brzinu, ograničenje brzine, cestu ili ulicu po kojoj vozite i očekivano vrijeme dolaska na odredište.

Tehničke karakteristike
Dijagonala 7"
Isprintaj artikl

Posebne pogodnosti kupnje

Za pravne osobe

Svim pravnim kupcima kroz niz naših informatičkih rješenja nudimo posebne pogodnosti kojima mogu ostvariti uštede i unaprijediti svoje postojeće poslovanje:

 • Partner program
 • Partner plus program
 • Program zaštite podataka
 • Program ispisne podrške
 • Program najma opreme

Comel servis

 • Dijagnostika i popravak računalne opreme
 • Intervencije u servisu i na lokaciji korisnika
 • Spašavanje podataka
 • Savjetovanje, nadogradnje i proširenja računalnih sustava
 • Mogućnost ugovornog održavanja informatičke opreme
 • Preuzimanje i dostava uređaja s lokacije korisnika

Saznaj više

Newsletter
Besplatno primajte korisne savjete i novosti iz svijeta tehnike. Informacije o akcijama i novitetima u Comelu saznajte direktno na svoj email...

Poklon bonovi i kuponi su jedan od načina kako nagrađujemo naše vjerne posjetitelje.

Saznaj više