Šifra artikla: 205423
Jamstvo: 24 mjeseci

Garmin Drive 52MT-S Europe

Cijena
1.359,90 kn
PDV je uračunat u cijenu
maestro_pbz PBZ Maestro 2-12 rate 1.435,45 kn / već od 119,62 kn/mj
visa_pbz PBZ Visa 2-12 rate 1.435,45 kn / već od 119,62 kn/mj
visa_pbz_premium Kartice 2-12 rate 1.435,45 kn / već od 119,62 kn/mj
maestro Ostale banke Maestro jednokratno 1.359,90 kn
visa Ostale banke Visa jednokratno 1.359,90 kn
diners_club_international Diners 1-12 rate 1.435,45 kn / već od 119,62 kn/mj
diners_club_international Diners 13-36 rate 1.511,00 kn / već od 41,97 kn/mj
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kn
O proizvodu

Intuitivan uređaj za satelitsku navigaciju sa zaslonom od 5" i aktualnim prometnim informacijama

Intuitivan uređaj za satelitsku navigaciju sa zaslonom od 5" uključuje nadogradnju detaljnih karata

Jednostavni zaslonski izbornici i jasne, lako čitljive karte

Pruža usluge u stvarnom vremenu1 poput aktualnih prometnih informacija i aktualnih informacija za parkiranje2

Spreman je za putovanja zahvaljujući TripAdvisor® ocjenama i milijunima Foursquare® točaka interesa

Pruža govorne upute skretanje-po-skretanje, funkciju Garmin Real Directions™, navođenje pomoću orijentira i korisna upozorenja za vozača koja omogućuju sigurniju vožnju

Zahvaljujući jednostavnim izbornicima i kartama koje se lako čitaju, Garmin Drive 52 omogućuje vam pregled uputa skretanje-po-skretanje jednim pogledom, a sve to na jasnom dodirnom zaslonu od 5". Ovaj uređaj za satelitsku navigaciju pravi je izbor za svako putovanje i svakodnevno putovanje na posao. Sadrži prethodno učitane detaljne karte s aktualnim prometnim informacijama i nadogradnjama karata, a na raspolaganju su vam i korisna upozorenja za vozača koja omogućuju sigurniju vožnju.

Usluge za vašu vožnju u stvarnom vremenu

Izbjegnite prometne zastoje ili sporiji promet uz pravovremena upozorenja koja predlažu alternativne rute koje vam pomažu da se držite podalje od zona s radovima na cesti ili nezgoda ispred vas. Zatim zahvaljujući dodatnim informacijama u stvarnom vremenu provedite manje vremena kružeći u potrazi za parkingom. Kako biste dobili upozorenja o prometu, informacije o sigurnosnim kamerama i najnoviju vremensku prognozu, preuzmite aplikaciju Smartphone Link koja povezuje Garmin Drive uređaj i kompatibilan pametni telefon.

Uživajte u boljim putovanjima uz TripAdvisor

Pogledajte TripAdvisor ocjene za hotele, restorane i turističke atrakcije koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta.

Nove trgovine i restorani

Ovaj uređaj za satelitsku navigaciju isporučuje se s prethodno učitanim Foursquare podacima, pa ćete lakše moći pronaći milijune novih i popularnih mjesta.

Upozorenja za vozača: upoznajte se s okolinom

Upozorenja za vozača potiču vas na sigurniju vožnju i povećavaju svjesnost o okolini upozoravanjem na oštre zavoje, promjene brzine, sigurnosne kamere, željezničko-cestovne prijelaze itd.

Funkcija Garmin Real Directions™

Radi se o jednostavnim izgovorenim uputama skretanje-po-skretanje kakve biste dobili od prijatelja, pri čemu se upotrebljavaju nazivi ulica, trgovina i prepoznatljivi orijentiri (npr. "Skrenite desno nakon crvene zgrade").

Provjerite što se nalazi ispred vas

Korisna funkcija Nadolazi koju možete pregledati bez zatvaranja karte prikazuje prehrambene objekte, benzinske stanice i druge orijentire (kao što su nadolazeći gradovi) na vašoj ruti.

Pronađite kamo točno trebate ići

Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili zračne luke. Vodit će vas čak i kroz parkirališta kako biste pronašli ulaz koji je najbliži vašem odredištu.

Lakše pretraživanje, brže pronalaženje

Polje za pretraživanje olakšava pronalaženje adresa i milijuna točaka interesa. Ako pogriješite u pisanju, ponudit će se rezultati pretraživanja koji su slični onome što ste unijeli.

Radi s Garmin pomoćnom kamerom

Za potpuno navigacijsko rješenje, uparite ovaj navigacijski uređaj s BC™ 30 bežičnom pomoćnom kamerom (prodaje se odvojeno; preporučuje se profesionalna montaža). Kad je povežete, na zaslonu navigacijskog uređaja prilikom vožnje unatrag lako ćete vidjeti vozila, pješake i druge prepreke.

Visokokvalitetne karte

Kvaliteta kartografskih podataka itekako može utjecati na to hoćete li pronaći odredište ili se izgubiti. Visokokvalitetni HERE kartografski podaci omogućuju navigacijskom uređaju da vam pruži sve potrebne informacije onda kada su vam najpotrebnije.

Isprintaj artikl

Posebne pogodnosti kupnje

Za pravne osobe

Svim pravnim kupcima kroz niz naših informatičkih rješenja nudimo posebne pogodnosti kojima mogu ostvariti uštede i unaprijediti svoje postojeće poslovanje:

 • Partner program
 • Partner plus program
 • Program zaštite podataka
 • Program ispisne podrške
 • Program najma opreme

Comel servis

 • Dijagnostika i popravak računalne opreme
 • Intervencije u servisu i na lokaciji korisnika
 • Spašavanje podataka
 • Savjetovanje, nadogradnje i proširenja računalnih sustava
 • Mogućnost ugovornog održavanja informatičke opreme
 • Preuzimanje i dostava uređaja s lokacije korisnika

Saznaj više

Newsletter
Besplatno primajte korisne savjete i novosti iz svijeta tehnike. Informacije o akcijama i novitetima u Comelu saznajte direktno na svoj email...

Poklon bonovi i kuponi su jedan od načina kako nagrađujemo naše vjerne posjetitelje.

Saznaj više