Šifra artikla: 205412
Jamstvo: 240 mjeseci

Garmin Edge 520 Plus MTB bundle

Cijena
2.599,90 kn
PDV je uračunat u cijenu
maestro_pbz PBZ Maestro 2-12 rate 2.744,34 kn / već od 228,69 kn/mj
visa_pbz PBZ Visa 2-12 rate 2.744,34 kn / već od 228,69 kn/mj
visa_pbz_premium Kartice 2-12 rate 2.744,34 kn / već od 228,69 kn/mj
maestro Ostale banke Maestro jednokratno 2.599,90 kn
visa Ostale banke Visa jednokratno 2.599,90 kn
diners_club_international Diners 1-12 rate 2.744,34 kn / već od 228,69 kn/mj
diners_club_international Diners 13-36 rate 2.888,78 kn / već od 80,24 kn/mj
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kn
O proizvodu

Napredno, intuitivno biciklističko računalo s GPS-om za natjecanje i navigaciju

Odlikuje se naprednom navigacijom, uključujući nova upozorenja za bicikliste i prethodno učitanu Garmin biciklističku kartu s uputama skretanje-po-skretanje, za vožnju po prometnicama i van njih

Prethodno učitana funkcija Strava Live Segments omogućuje vam natjecanje u kojem možete mjeriti svaku sekundu utrke sa svojim ili tuđim najboljim rezultatom, kao i prikaz rezultata u stvarnom vremenu na zaslonu

Ostanite povezani1 s pomoću funkcija LiveTrack i GroupTrack2, pametnih obavijesti, slanjem poruka od biciklista do biciklista i ugrađenom funkcijom prepoznavanja nezgoda

Kada se koristi sa senzorom pulsa i senzorom snage, prati podatke o maksimalnom VO2 i vremenu oporavka za biciklizam

Pri vožnji na zahtjevnom terenu, Edge daljinski upravljač koji je uključen u isporuku omogućuje vam korištenje Edge uređaja bez micanja ruku s upravljača

Trajanje baterije: do 15 sati3

Zahvaljujući uređaju Edge 520 Plus možete pametnije trenirati i otkriti nove rute. To biciklističko računalo sadržava naprednu navigaciju i već postavljene izazove, a da ne spominjemo svijetao zaslon u boji, učitanu funkciju Strava Live Segments i Garmin biciklističku kartu s uputama skretanje-po-skretanje. Kada se borite s brdskim stazama, Edge 520 Plus ima upravo ono što trebate.

Napredna navigacija uz Garmin biciklističku kartu

U Edge 520 Plus prethodno je učitana Garmin biciklistička karta, a odlikuje se i navigacijom skretanje-po-skretanje i navigacijskim upozorenjima koja vas obavještavaju o nadolazećim oštrim zavojima. Tijekom vožnje saznajte informacije o nadmorskoj visini i još mnogo toga. Ovo će vas pametno računalo osim toga naravno vratiti na rutu, ili na početak, ako s nje skrenete ili odlučite poći kući ranije.

Slanje poruka od biciklista do biciklista

Nema potrebe da izvlačite telefon ili da se brinete o drugim biciklistima kad odmaknu od grupe ili za njom zaostanu. Funkcija slanja poruka od biciklista do biciklista omogućuje vam slanje prethodno napisanih poruka sa svog biciklističkog računala Edge 520 Plus na njihovo računalo1. Poručite prijateljima hoćete li ih sustići za nekoliko minuta ili da nastave bez vas. Ako vam se izbuši guma ili trebate pomoć, možete poslati poruku drugim biciklistima iz grupe koji su upareni putem funkcije GroupTrack, pa će vas oni moći pronaći.

Napredno praćenje performansi

Biciklističko računalo Edge 520 Plus kompatibilno je sa senzorima s tehnologijom ANT+®, uključujući senzore brzine i kadence i senzore pulsa. Uz to, ako koristite senzor pulsa na prsima (prodaje se odvojeno), možete saznati mnoštvo fizioloških podataka. Saznajte koliki je vaš maksimalni VO2 specifičan za biciklizam i koristite savjetnika za oporavak koji analizira podatke i govori vam koliko biste trebali pričekati prije nego što krenete na sljedeću napornu vožnju. Ovaj povezani sustav koji čine senzori, dodatna oprema, biciklističko računalo i analiza podataka nakon utrke na online zajednici Garmin Connect™ omogućuje vam da pratite što se događa s vašim tijelom od utrke do utrke.

Prilagodite uređaj

Biciklističko računalo Edge 520 Plus jednostavno možete prilagoditi željenim besplatnim aplikacijama, widgetima i podatkovnim poljima iz Connect IQ™ trgovine. Aplikacije kao što je AccuWeather Minutecast daju vam do znanja kada će prestati kiša pa se možete odlučiti za odgovarajuće vrijeme za vožnju. Brojna podatkovna polja koja se mogu konfigurirati prikazuju vaše omiljene statističke podatke na jednom lako čitljivom zaslonu.

Jednostavna i bezbrižna vožnja

Edge 520 Plus kompatibilan je s našom linijom Varia™ uređaja za sigurnost biciklista, uključujući stražnji radar i pametna svjetla za bicikle. Uparivanjem tih uređaja sa svojim biciklističkim računalom Edge možete dobivati upozorenja o nadolazećim automobilima izravno na zaslon uređaja Edge i pomoći vozačima da vas lakše uoče. Zahvaljujući funkciji LiveTrack možete omogućiti prijateljima i obitelji da prate vašu lokaciju u stvarnom vremenu ili s pomoću funkcije GroupTrack2 možete pratiti svoje prijatelje vozače, a omogućiti i njima da prate vas, ako se razdvojite. Osim toga, Edge 520 Plus sadrži ugrađenu funkciju za prepoznavanje nezgoda koja vašu lokaciju automatski šalje kontaktu u hitnim slučajevima ako se nađete u teškoćama.

Pomičite svoje granice uz Strava Live Segments

Garmin i Strava donose vam još više načina na koje možete testirati svoje granice. I dalje ćete dobivati upozorenja za početak i kraj segmenta, a moći ćete se i virtualno natjecati s vlastitim osobnim rekordom i prijateljima koji upotrebljavaju funkciju Strava te s njima uspoređivati rezultate iz sekunde u sekundu. No sada ćete također moći usporediti svoj trenutni rezultat s osobnim rekordom, svojim nedavnim rezultatima i osobnim rekordima svojih prijatelja. Kao šećer na kraju, prethodno učitana aplikacija Strava Routes iz Connect IQ trgovine omogućuje bežično slanje ruta označenih zvjezdicom na Edge biciklističko računalo pa omiljenim Strava segmentima istovremeno možete navigirati te se u njima natjecati.

Personalizirani plan snage za dan utrke uz aplikaciju Best Bike Split

Prethodno učitana aplikacija Best Bike Split daje vam uvid u utjecaj promjene težine, snage i otpora zraka na ciljano vrijeme utrke i izrađuje savršen plan snage za dan utrke. Uz aplikaciju Best Bike Split Race Sync, vaš će vas plan snage za dan utrke voditi do najboljeg ukupnog vremena utrke. Jednostavno povežite račun aplikacije Best Bike Split sa svojim uređajem Edge 520 Plus i svi trenutni planovi utrke bit će vam nadohvat ruke. Već danas izradite račun aplikacije Best Bike Split.

Od plana do izvedbe uz TrainingPeaks

Uz aplikaciju TrainingPeaks iz Connect IQ trgovine samo trebate uključiti biciklističko računalo Edge 520 Plus i na svakoj ćete vožnji sa sobom imati vježbanje isplanirano za taj dan. Uz ovu prethodno učitanu aplikaciju, vaše se vježbanje za taj dan prenosi izravno na Edge uređaj. Uređaj vas vodi kroz vježbanje u stvarnom vremenu i zadaje vam ciljeve za intenzitet i trajanje intervala. Nakon što završite s vježbanjem, sinkronizirajte ga s aplikacijom TrainingPeaks kako biste vidjeli detaljnu analizu vježbanja i izmjerili napredak prema svojem cilju. Izradite besplatan TrainingPeaks račun i krenite s besplatnim planom treniranja.

Aplikacija Trailforks

Putem aplikacije Trailforks možete preuzeti karte za staze koje možete izvanmrežno upotrebljavati tijekom vožnje. Uz staze iz više od 80 zemalja, Trailforks karte uključuju topografske informacije, točke interesa, popularne rute, uvjete na stazi, fotografije, videozapise i još mnogo toga. Gdje god se vozili, imat ćete pristup najboljim i najnovijim informacijama tako da možete planirati svoju vožnju, otkriti nove staze i podići svoje iskustvo vožnje na novu razinu. Sada, kada su te funkcije integrirane u Garmin Edge, na svojem upravljaču imat ćete pristup najboljim Trailforks stazama.

Isprintaj artikl

Posebne pogodnosti kupnje

Za pravne osobe

Svim pravnim kupcima kroz niz naših informatičkih rješenja nudimo posebne pogodnosti kojima mogu ostvariti uštede i unaprijediti svoje postojeće poslovanje:

 • Partner program
 • Partner plus program
 • Program zaštite podataka
 • Program ispisne podrške
 • Program najma opreme

Comel servis

 • Dijagnostika i popravak računalne opreme
 • Intervencije u servisu i na lokaciji korisnika
 • Spašavanje podataka
 • Savjetovanje, nadogradnje i proširenja računalnih sustava
 • Mogućnost ugovornog održavanja informatičke opreme
 • Preuzimanje i dostava uređaja s lokacije korisnika

Saznaj više

Newsletter
Besplatno primajte korisne savjete i novosti iz svijeta tehnike. Informacije o akcijama i novitetima u Comelu saznajte direktno na svoj email...

Poklon bonovi i kuponi su jedan od načina kako nagrađujemo naše vjerne posjetitelje.

Saznaj više