Početna Proizvodi Foto KAMERE AUTO KAMERE Garmin kamera DashCam 45 (sa GPS-om)
Šifra artikla: 205427
Jamstvo: 24 mjeseci

Garmin kamera DashCam 45 (sa GPS-om)

Cijena
1.219,90 kn
PDV je uračunat u cijenu
maestro_pbz PBZ Maestro 2-12 rate 1.287,67 kn / već od 107,31 kn/mj
visa_pbz PBZ Visa 2-12 rate 1.287,67 kn / već od 107,31 kn/mj
visa_pbz_premium Kartice 2-12 rate 1.287,67 kn / već od 107,31 kn/mj
maestro Ostale banke Maestro jednokratno 1.219,90 kn
visa Ostale banke Visa jednokratno 1.219,90 kn
diners_club_international Diners 1-12 rate 1.287,67 kn / već od 107,31 kn/mj
diners_club_international Diners 13-36 rate 1.355,44 kn / već od 37,65 kn/mj
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kn
O proizvodu

Kompaktna i neupadljiva kamera za snimanje vožnje s GPS-om

Mala i neupadljiva kad se montira na vjetrobransko staklo

Kamera od 2.1 megapiksela visoke kvalitete sa snimanjem videozapisa rezolucije 1080p, radi čak i pri slabom osvjetljenju

Upozorenja na frontalni sudar i na izlazak iz trake1 i upozorenja na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo koje se nalaze u blizini2. Uključuje lifetime ažuriranja podataka o sigurnosnim kamerama.

Uz GPS i automatsko prepoznavanje nezgoda (G-senzor), kamera sprema videosnimku u trenutku sudara, a bilježi se i točno mjesto i vrijeme događaja

Snima HD videozapise visoke kvalitete u rezoluciji 1080p

Garmin Dash Cam 45 jednostavan je uređaj za snimanje u visokoj rezoluciji tijekom vožnje opremljen 2,0-inčnim LCD zaslonom. Zahvaljujući izrazito širokom polju prikaza snima cijelu cestu, a GPS osigurava detaljne podatke o vremenu i mjestu kako biste točno znali gdje su se i kada pojedini događaji odvijali. Oslonite se na svoju kameru Garmin Dash Cam 45 za snimanje izvrsnih detaljnih videozapisa u uvjetima i jakog i slabog osvjetljenja. Montirajte kameru na vjetrobransko staklo i snimajte vožnju u rezoluciji 1080p. Kamera za snimanje vožnje snima u neprekidnom slijedu na isporučenu zamjenjivu microSD™ karticu. Ako želite više memorijskog prostora, dodajte veću microSD karticu (mogućnost proširenja do 64 GB na karticama klase 10 koje se prodaju odvojeno). Snimke možete reproducirati na zaslonu ili ih kasnije pregledavati na svom računalu.

Svjedok koji nikada ne trepće

Ne morate brinuti o pokretanju i zaustavljanju snimanja. Ako je kamera Garmin Dash Cam 45 priključena na izvor napajanja, automatski pokreće snimanje i sprema snimku u slučaju nezgode.

Na svim su snimkama zabilježeni vrijeme i mjesto pa uvijek možete točno znati gdje su se i kada pojedini događaji odvijali. Ako snimke pregledavate na računalu, vidjet ćete geografsku širinu i dužinu, datum, vrijeme, brzinu i smjer kretanja.

Kamera Garmin Dash Cam 45 opremljena je funkcijom automatskog prepoznavanja nezgode (G-senzor) pa će u slučaju nezgode kamera spremiti trenutnu, posljednju i sljedeću snimku i tako sačuvati potpuni zapis događaja. Svi se ovi podaci spremaju na priloženu zamjenjivu microSD memorijsku karticu klase 10.

Ako želite snimke štete na vozilu ili imovini izbliza, kameru Garmin Dash Cam 45 možete izvaditi iz vozila i snimiti fotografije.

Podijelite vožnju uz Travelapse™

Funkcija snimanja videozapisa Travelapse omogućuje vam da na jednostavan i zabavan način snimate i dijelite svoje avanture sažimajući sate vožnje u snimku koja sadrži istaknute trenutke i traje svega nekoliko minuta.

Bežična sinkronizacija videozapisa s pametnim telefonom

Garmin Dash Cam 45 sadrži Wi-Fi® tehnologiju pa možete bežično sinkronizirati videozapise s kompatibilnim pametnim telefonom nakon preuzimanja besplatne VIRB® aplikacije. Time će se pojednostaviti dijeljenje videozapisa s prijateljima, osiguravateljskim kućama ili policijskim službenicima.

Vozite uz veću svjesnost o prometnoj situaciji

Garmin Dash Cam 45 opremljena je praktičnim funkcijama pomoći u vožnji koje pomažu osigurati sigurnu vožnju. Funkcija upozorenja na frontalni sudar1 upozorava vas ako vozite preblizu vozilu koje se nalazi ispred vas. Funkcija upozorenja na izlazak iz trake1 upozorava vas ako počnete prelaziti u drugu traku. Upozorenja na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo2 upozoravaju vas na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo koje se nalaze u blizini. Redovito primajte ažurirane podatke o lokacijama kamera za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo uz pretplatu na Cyclops™ bazu podataka koja se svakodnevno održava i sadrži informacije o fiksnim kamerama za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo. A kada se zaustavite na križanju ili u prometnoj gužvi, upozorenje za kretanje obavještava vas da su se automobili ispred vas počeli kretati.

Nadzor nad parkiranim vozilom

U načinu rada za parkiranje nadzire se okruženje vašeg automobila dok je parkiran i dok je motor isključen. Automatski se pokreće snimanje u slučaju otkrivanja kretanja. (Potreban je Garmin kabel za način rada parkiranja koji se prodaje odvojeno, preporučuje se profesionalna montaža.)

Isprintaj artikl

Posebne pogodnosti kupnje

Za pravne osobe

Svim pravnim kupcima kroz niz naših informatičkih rješenja nudimo posebne pogodnosti kojima mogu ostvariti uštede i unaprijediti svoje postojeće poslovanje:

 • Partner program
 • Partner plus program
 • Program zaštite podataka
 • Program ispisne podrške
 • Program najma opreme

Comel servis

 • Dijagnostika i popravak računalne opreme
 • Intervencije u servisu i na lokaciji korisnika
 • Spašavanje podataka
 • Savjetovanje, nadogradnje i proširenja računalnih sustava
 • Mogućnost ugovornog održavanja informatičke opreme
 • Preuzimanje i dostava uređaja s lokacije korisnika

Saznaj više

Newsletter
Besplatno primajte korisne savjete i novosti iz svijeta tehnike. Informacije o akcijama i novitetima u Comelu saznajte direktno na svoj email...

Poklon bonovi i kuponi su jedan od načina kako nagrađujemo naše vjerne posjetitelje.

Saznaj više