Početna Proizvodi Mobiteli,GPS NAVIGACIJE AUTO NAVIGACIJE Garmin kamera DashCam 65W (sa GPS-om)
Šifra artikla: 205429
Jamstvo: 24 mjeseci

Garmin kamera DashCam 65W (sa GPS-om)

Cijena
1.749,90 kn
PDV je uračunat u cijenu
maestro_pbz PBZ Maestro 2-12 rate 1.847,12 kn / već od 153,93 kn/mj
visa_pbz PBZ Visa 2-12 rate 1.847,12 kn / već od 153,93 kn/mj
visa_pbz_premium Kartice 2-12 rate 1.847,12 kn / već od 153,93 kn/mj
maestro Ostale banke Maestro jednokratno 1.749,90 kn
visa Ostale banke Visa jednokratno 1.749,90 kn
diners_club_international Diners 1-12 rate 1.847,12 kn / već od 153,93 kn/mj
diners_club_international Diners 13-36 rate 1.944,33 kn / već od 54,01 kn/mj
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kn
O proizvodu

Kompaktna i nenametljiva kamera za snimanje vožnje s GPS-om i izrazito širokim prikazom

Polje prikaza od 180 stupnjeva snima više okruženja, uključujući promet na raskrižjima

Kamera od 2,1 megapiksela visoke kvalitete sa snimanjem videozapisa rezolucije 1080p, radi čak i pri slabom osvjetljenju

Upozorenja na frontalni sudar i na izlazak iz trake(1) i upozorenja na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo koje se nalaze u blizini(2)

Uključuje lifetime ažuriranja podataka o sigurnosnim kamerama

Uz GPS i automatsko prepoznavanje nezgoda (G-senzor), kamera sprema videosnimku u trenutku sudara, a bilježi se i točno mjesto i vrijeme događaja

Glasovno upravljanje(3) omogućuje vam pokretanje/zaustavljanje audio snimanja, snimanje fotografije ili pokretanje/zaustavljanje funkcije Travelapse™ za snimanje videozapisa

Upravljajte glasom

Kamerom za snimanje vožnje upravljajte glasom i držite ruke na upravljaču. Izgovorite "OK, Garmin" za spremanje videozapisa, snimanje fotografije, pokretanje/zaustavljanje snimanja zvučnog zapisa i pokretanje/zaustavljanje funkcije Travelapse.

Veći kadar prilikom snimanja videozapisa

Garmin Dash Cam 65W jednostavan je uređaj za snimanje u visokoj rezoluciji tijekom vožnje opremljen 2,0-inčnim LCD zaslonom. Polje prikaza od 180 stupnjeva snima više okruženja, uključujući promet na raskrižjima, a GPS osigurava detaljne podatke o vremenu i mjestu kako biste točno znali gdje i kada se nešto dogodilo. Oslonite se na svoju kameru Dash Cam 65W za snimanje izvrsnih detaljnih videozapisa u uvjetima i dobrog i slabog osvjetljenja. Montirajte kameru na vjetrobransko staklo i snimajte vožnju u rezoluciji 1080p. Dash Cam snima u neprekidnoj petlji na isporučenu zamjenjivu microSD™ karticu. Ako želite više memorijskog prostora, dodajte veću microSD karticu (mogućnost proširenja do 64 GB na karticama klase 10 koje se prodaju odvojeno). Snimke možete reproducirati na zaslonu, kasnije ih pregledavati na svom računalu ili koristiti besplatnu aplikaciju VIRB® na pametnom telefonu.

Svjedok koji nikada ne trepće

Ne morate brinuti o pokretanju i zaustavljanju snimanja. Ako je kamera Dash Cam 65W priključena na izvor napajanja, automatski pokreće snimanje i sprema snimku u slučaju nezgode.

Na svim su snimkama zabilježeni vrijeme i lokacija pa uvijek možete točno znati gdje su se i kada pojedini događaji odvijali. Ako snimke pregledavate na računalu, vidjet ćete geografsku širinu i dužinu, datum, vrijeme, brzinu i smjer kretanja.

Kamera Dash Cam 65W opremljena je funkcijom automatskog prepoznavanja nezgode (G-senzor) pa će u slučaju nezgode kamera spremiti trenutnu, posljednju i sljedeću snimku i tako sačuvati potpuni zapis događaja. Svi se ovi podaci spremaju na priloženu zamjenjivu microSD memorijsku karticu klase 10.

Ako želite snimke štete na vozilu ili imovini izbliza, Dash Cam 65W možete izvaditi iz vozila i snimiti fotografije.

Podijelite vožnju uz Travelapse

Funkcija Travelapse omogućuje vam da na jednostavan i zabavan način snimate i dijelite svoje avanture sažimajući sate vožnje u snimku koja sadrži istaknute trenutke i traje svega nekoliko minuta.

Bežična sinkronizacija videozapisa s pametnim telefonom

Dash Cam 65W sadrži Wi-Fi® tehnologiju pa možete bežično sinkronizirati videozapise s kompatibilnim pametnim telefonom nakon preuzimanja besplatne VIRB aplikacije. Time će se pojednostaviti dijeljenje videozapisa s prijateljima, osiguravateljskim kućama ili policijskim službenicima.

Vozite uz veću svjesnost o prometnoj situaciji

Kamera Dash Cam 65W opremljena je praktičnim funkcijama pomoći u vožnji koje pomažu osigurati sigurnu vožnju. Funkcija upozorenja na frontalni sudar(1) upozorava vas ako vozite preblizu vozilu koje se nalazi ispred vas. Funkcija upozorenja na izlazak iz trake(1) upozorava vas ako počnete prelaziti u drugu traku. Učitani podaci o kamerama za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo upozoravaju vas da se nalazite u njihovoj blizini.(2) A kada se zaustavite na križanju ili u prometnoj gužvi, upozorenje za kretanje obavještava vas da su se automobili ispred vas počeli kretati..

Nadzor nad parkiranim vozilom

U načinu rada za parkiranje nadzire se okruženje vašeg automobila dok je parkiran i dok je motor isključen. Automatski se pokreće snimanje u slučaju otkrivanja kretanja. (Potreban je Garmin kabel za način rada parkiranja koji se prodaje odvojeno, preporučuje se profesionalna montaža.)

Isprintaj artikl

Posebne pogodnosti kupnje

Za pravne osobe

Svim pravnim kupcima kroz niz naših informatičkih rješenja nudimo posebne pogodnosti kojima mogu ostvariti uštede i unaprijediti svoje postojeće poslovanje:

 • Partner program
 • Partner plus program
 • Program zaštite podataka
 • Program ispisne podrške
 • Program najma opreme

Comel servis

 • Dijagnostika i popravak računalne opreme
 • Intervencije u servisu i na lokaciji korisnika
 • Spašavanje podataka
 • Savjetovanje, nadogradnje i proširenja računalnih sustava
 • Mogućnost ugovornog održavanja informatičke opreme
 • Preuzimanje i dostava uređaja s lokacije korisnika

Saznaj više

Newsletter
Besplatno primajte korisne savjete i novosti iz svijeta tehnike. Informacije o akcijama i novitetima u Comelu saznajte direktno na svoj email...

Poklon bonovi i kuponi su jedan od načina kako nagrađujemo naše vjerne posjetitelje.

Saznaj više