Početna Proizvodi Foto KAMERE AKCIJSKE KAMERE Garmin kamera VIRB 360 akcijska kamera
Šifra artikla: 205085
Jamstvo: 24 mjeseci

Garmin kamera VIRB 360 akcijska kamera

Cijena
4.799,90 kn
PDV je uračunat u cijenu
maestro_pbz PBZ Maestro 2-12 rate 5.066,56 kn / već od 422,21 kn/mj
visa_pbz PBZ Visa 2-12 rate 5.066,56 kn / već od 422,21 kn/mj
visa_pbz_premium Kartice 2-12 rate 5.066,56 kn / već od 422,21 kn/mj
maestro Ostale banke Maestro jednokratno 4.799,90 kn
visa Ostale banke Visa jednokratno 4.799,90 kn
diners_club_international Diners 1-12 rate 5.066,56 kn / već od 422,21 kn/mj
diners_club_international Diners 13-36 rate 5.333,22 kn / već od 148,15 kn/mj
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kn
O proizvodu

Robusna vodonepropusna kamera za snimanje videozapisa u 360 stupnjeva s 5,7K rezolucijom / 30 fps i stabilizacijom kružnih 4K videozapisa

Rezolucija do 5,7K / 30 fps sa spajanjem u računalnom softveru; 4K / 30 fps s automatskim spajanjem u kameri1

4 ugrađena mikrofona snimaju zvuk u 360 stupnjeva

Stabilizacija kružnih 4K videozapisa2 osigurava besprijekoran videozapis bez obzira na kretanje kamere.

Ugrađeni senzori omogućuju preklapanje G-Metrix™ podacima u proširenoj stvarnosti od 360 stupnjeva3

Aplikacija VIRB® Mobile i računalni softver VIRB® Edit jednostavni su i besplatni alati pomoću kojih možete uređivati, stabilizirati i dijeliti videozapise i dodavati im preklapanja podacima ili spajati RAW snimke4

Jedno punjenje omogućuje neprekidno snimanje dulje od 1 sata

VIRB 360 prva je kamera koja može snimati potpuno kružne videozapise i zvuk visoke rezolucije, pa čak i fotografije. Uz nenadmašnu stabilizaciju videozapisa do 4K rezolucije pri 30 fps jednim pritiskom dugotrajno uređivanje više nije potrebno, a svaku pustolovinu u trenutku možete emitirati uživo5.

Postavljanje novog standarda za snimanje potpuno kružnih videozapisa i zvuka snimljenih u 360 stupnjeva

Ako je trenutak vrijedan pamćenja, vrijedan je i snimanja kamerom VIRB 360. Ova robusna, vodonepropusna kamera dostojna je svog imena jer snima potpuno kružne videozapise u 360 stupnjeva i vodoravno i okomito. Možete zaboraviti i na dugotrajno uređivanje nakon snimanja jer VIRB 360 automatski spaja1 4K snimke u kameri. Ako želite veću rezoluciju, možete snimiti nespojene videozapise u rezoluciji 5,7K pri 30 fps i zatim ih spojiti pomoću softvera VIRB Edit. Možete odabrati neki od različitih načina snimanja kao što su vremenski odmak, ručno snimanje i moćni novi redateljski način rada HyperFrame koji vam pruža razne mogućnosti uređivanja kako biste jednostavno promijenili kadar sadržaja nakon snimanja pomoću besprijekornog pomicanja kamere, nevjerojatno širokih kutova i efekta sićušnog planeta.

U rezoluciji do 15 megapiksela možete čak snimiti i fotografije u 360 stupnjeva, uzastopne fotografije, fotografije s vremenskim odmakom ili Travelapse™ fotografije koje će biti spojene u kameri. U kombinaciji s 4 ugrađena mikrofona za zvuk u 360 stupnjeva, vi i vaši gledatelji potpuno ćete uroniti u doživljaj koji pružaju sadržaji snimljeni u 360 stupnjeva.

Snimanje stabiliziranih kružnih 4K videozapisa jednim pritiskom

Snimite videozapis koji podrhtava i teško se prati i jednim ga pritiskom pretvorite u besprijekorno i stabilno remek-djelo. Neovisno o kretanju kamere, 3 načina stabilizacije kružnih 4K videozapisa2 osiguravaju besprijekorne videozapise. Stabilizacija ujednačuje brze pokrete i podrhtavanje, a da pri tome ne mijenja orijentaciju kamere. Način rada zaključavanja orijentaciju kamere drži u određenom smjeru. U načinu rada praćenja orijentacija slijedi GPS putanju. Na raspolaganju vam je čak i stabilizacija RAW videozapisa u 5,7K rezoluciji spojenih u računalnoj aplikaciji VIRB Edit. Pogledajte ovaj videozapis kako biste vidjeli razliku koju čini naša napredna funkcija stabilizacije.

Uređujte videozapise i emitirajte uživo u pokretu

Aplikacija VIRB Mobile app i računalni softver VIRB Edit jednostavni su i besplatni alati pomoću kojih možete uređivati, stabilizirati i dijeliti videozapise i dodavati im preklapanja podacima. Pomoću aplikacije VIRB Mobile povežite kameru i kompatibilan Apple® ili Android™ uređaj. Android pametnim telefonom s funkcijom NFC samo jednom dodirnite kameru i tako povežite telefon i kameru. Pametni telefon nakon toga možete koristiti kao daljinski upravljač za kameru, na njemu možete uživo gledati videozapise snimljene u 360 stupnjeva, pomoću uređaja za virtualnu stvarnost (VR) u trenutku gledati videozapise snimljene u 360 stupnjeva ili ih uživo prenositi na YouTube® i Facebook®7.

Preklapanje G-Metrix podacima

Ponovno ispričajte svoju priču s više detalja nego ikada do sada. Ugrađeni senzori kao što su GPS i GLONASS, barometar, brzinomjer i mnogi drugi pružaju nebrojene mogućnosti za prilagođena preklapanja G-Metrix podacima u proširenoj stvarnosti od 360 stupnjeva2. Dovoljno je da odaberete unaprijed izrađene predloške za željene podatke i prilagođena preklapanja podataka vidjet ćete na svom videozapisu.

Upravljajte glasom

"OK Garmin, start recording." Tako je jednostavno. Kada se spremate brzo spustiti niz neravnu brdsku stazu, vrlo vjerojatno ne želite rukom pritisnuti gumb za početak snimanja. Sada to možete učiniti glasovnom naredbom8, a kamera će pokrenuti i zaustaviti snimanje i snimati fotografije. Kameri VIRB 360 možete reći i "remember that" i označit će određene trenutke vaše pustolovine kako biste ih kasnije mogli brzo pronaći.

Izdržljiv i vodonepropustan

Ova robusna kamera može izdržati sve od pustolovine na riječnim brzacima do dječjeg rođendana. Kamera VIRB 360 je vodonepropusna do 10 metara dubine, ali dovoljno malena i lagana za svaku pustolovinu i uz to je opremljena ojačanim staklenim objektivima koji se jednostavno zamjenjuju bez alata. Kamera je kompatibilna s našim izdržljivim nosačima kao i drugim standardnim nosačima i dodatnom opremom, a jedno punjenje baterije dovoljno je za više od jednog sata snimanja4. Zaslon čitljiv na suncu prikazuje razinu napunjenosti baterije, pohranu, način snimanja i status povezivanja. VIRB 360 može sve.

Isprintaj artikl

Posebne pogodnosti kupnje

Za pravne osobe

Svim pravnim kupcima kroz niz naših informatičkih rješenja nudimo posebne pogodnosti kojima mogu ostvariti uštede i unaprijediti svoje postojeće poslovanje:

 • Partner program
 • Partner plus program
 • Program zaštite podataka
 • Program ispisne podrške
 • Program najma opreme

Comel servis

 • Dijagnostika i popravak računalne opreme
 • Intervencije u servisu i na lokaciji korisnika
 • Spašavanje podataka
 • Savjetovanje, nadogradnje i proširenja računalnih sustava
 • Mogućnost ugovornog održavanja informatičke opreme
 • Preuzimanje i dostava uređaja s lokacije korisnika

Saznaj više

Newsletter
Besplatno primajte korisne savjete i novosti iz svijeta tehnike. Informacije o akcijama i novitetima u Comelu saznajte direktno na svoj email...

Poklon bonovi i kuponi su jedan od načina kako nagrađujemo naše vjerne posjetitelje.

Saznaj više