Šifra artikla: 205420
Jamstvo: 24 mjeseci

Garmin Vector 3S power metar

Cijena
3.999,90 kn
PDV je uračunat u cijenu
maestro_pbz PBZ Maestro 2-12 rate 4.222,12 kn / već od 351,84 kn/mj
visa_pbz PBZ Visa 2-12 rate 4.222,12 kn / već od 351,84 kn/mj
visa_pbz_premium Kartice 2-12 rate 4.222,12 kn / već od 351,84 kn/mj
maestro Ostale banke Maestro jednokratno 3.999,90 kn
visa Ostale banke Visa jednokratno 3.999,90 kn
diners_club_international Diners 1-12 rate 4.222,12 kn / već od 351,84 kn/mj
diners_club_international Diners 13-36 rate 4.444,33 kn / već od 123,45 kn/mj
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kn
O proizvodu

Mjerač snage sa senzorom u jednoj pedali

Postavlja se poput svake druge pedale i brzo se premješta s bicikla na bicikl

Izvještava o kadenci i ukupnoj snazi (u vatima)

Lako se nadograđuje na sustav sa senzorom u obje pedale

U potpunosti se integrira s Garmin biciklističkim sustavom za analizu podataka

Omogućuje jednostavne nadogradnje putem kompatibilnih Edge® biciklističkih računala, tehnologije ANT+® za povezivanje ili fitness uređaja koji podržavaju Bluetooth®1 te putem aplikacije Garmin Connect™ Mobile

Trajanje baterije: do 120 sati

Poboljšajte se

Vozite bolje, pametnije i povezanije pomoću Vector 3S mjerača snage sa senzorima u pedalama. Kad nastojite oboriti svoj rekord u sljedećoj utrci ili tijekom biciklističkog maratona Gran Fondo, snaga je najpouzdaniji način mjerenja vaših performansi u bilo kojem trenutku bilo koji dan. Za razliku od ostalih mjerača snage, Vector 3S ima senzore u pedalama zbog čega daje pouzdane točne podatke tijekom svakog treninga.

Prijeđite na višu razinu

Vector 3S predstavlja povoljno sredstvo za dobivanje podataka o snazi i podizanje treninga na višu razinu. Kao sustav sa senzorom u jednoj pedali uređaj upotrebljava sile otkrivene na lijevoj pedali kako bi mjerio kadencu i približno odredio ukupnu snagu, a kasnije ga je lako nadograditi na sustav sa senzorima u obje pedale.

Jednostavno postavljanje, prijenos i upotreba

Uz Vector 3S ne morate razmišljati o složenim promjenama pogona ili kotača i ne morate montirati vanjske senzore. Vector 3S osim toga ne sadrži pod senzor, zbog čega se postavlja kao svaka druga pedala i jednostavno ga je premjestiti s bicikla na bicikl bez stručne pomoći. Uz to, elegantan dizajn i bolja visina rame (eng. stack height) omogućuju veće naginjanje uz pedaliranje u zavoju (eng. cornering clearance) i pametniju ergonomiju, dok su precizna osovina od nehrđajućeg čelika i kompozitno tijelo pedale osmišljeni i testirani kako bi podnijeli višegodišnju upotrebu. Omogućuje trajanje baterije do 120 sati.

Dio vašeg povezanog bicikla

Potpuno iskoristite svoje treninge jednostavnim uparivanjem uređaja Vector 3S s kompatibilnim Edge biciklističkim računalima ili fitness uređajima koji podržavaju ANT+ ili Bluetooth tehnologiju1 – uključujući kompatibilne Forerunner ® i fēnix ® uređaje te s aplikacijom Garmin Connect Mobile. S pomoću ovih uređaja možete i jednostavno nadograditi softver.

Također možete integrirati analizu podataka nakon utrke, dijeljenje podataka, mapiranje, planiranje rute i još mnogo toga s pomoću usluga Garmin Connect™, Strava i TrainingPeaks. Upotrijebite ANT+ tehnologiju za povezivanje da biste postali jači uparivanjem uređaja Vector 3S s aplikacijom TrainerRoad. Aplikacija TrainerRoad pruža vam osobno prilagođene vježbe u zatvorenom na temelju mjerenja snage iz uređaja Vector 3S. Sustav za treniranje u zatvorenom također sadrži planove treniranja i jednostavne alate za analizu performansi kako biste mogli analizirati sve vožnje na otvorenom i u zatvorenom. Prijavite se na TrainerRoad kako biste postali brži na biciklu i trenirajte prvih 30 dana bez rizika.

Isprintaj artikl

Posebne pogodnosti kupnje

Za pravne osobe

Svim pravnim kupcima kroz niz naših informatičkih rješenja nudimo posebne pogodnosti kojima mogu ostvariti uštede i unaprijediti svoje postojeće poslovanje:

 • Partner program
 • Partner plus program
 • Program zaštite podataka
 • Program ispisne podrške
 • Program najma opreme

Comel servis

 • Dijagnostika i popravak računalne opreme
 • Intervencije u servisu i na lokaciji korisnika
 • Spašavanje podataka
 • Savjetovanje, nadogradnje i proširenja računalnih sustava
 • Mogućnost ugovornog održavanja informatičke opreme
 • Preuzimanje i dostava uređaja s lokacije korisnika

Saznaj više

Newsletter
Besplatno primajte korisne savjete i novosti iz svijeta tehnike. Informacije o akcijama i novitetima u Comelu saznajte direktno na svoj email...

Poklon bonovi i kuponi su jedan od načina kako nagrađujemo naše vjerne posjetitelje.

Saznaj više