Šifra artikla: 156297
Jamstvo: 24 mjeseci

Garmin Zumo 595 LM Europe

Cijena
570,70
4.299,94 kn
PDV je uračunat u cijenu.
Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn
maestro_pbz PBZ Maestro 2-12 rate 602,41 | 4.538,82 kn / već od 50,20 | 378,23 kn /mj
maestro_pbz PBZ Maestro 13-36 rate 634,11 | 4.777,71 kn / već od 17,61 | 132,68 kn /mj
visa_pbz PBZ Visa 2-12 rate 602,41 | 4.538,82 kn / već od 50,20 | 378,23 kn /mj
visa_pbz PBZ Visa 13-36 rate 634,11 | 4.777,71 kn / već od 17,61 | 132,68 kn /mj
visa_pbz_premium Kartice 1-12 rate 602,41 | 4.538,82 kn / već od 50,20 | 378,23 kn /mj
visa_pbz_premium Kartice 13-36 rate 634,11 | 4.777,71 kn / već od 17,61 | 132,68 kn /mj
maestro Ostale banke Maestro jednokratno 570,70 | 4.299,94 kn
visa Ostale banke Visa jednokratno 570,70 | 4.299,94 kn
diners_club_international Diners 1-12 rate 602,41 | 4.538,82 kn / već od 50,20 | 378,23 kn /mj
diners_club_international Diners 13-36 rate 634,11 | 4.777,71 kn / već od 17,61 | 132,68 kn /mj
Besplatna dostava za narudžbe iznad 132,72€ | 1000,00kn
O proizvodu

Premium GPS navigacijski uređaj za motocikle za nove pustolovne vožnje

Robustan 5-inčni dodirni zaslon s dvostrukom orijentacijom čitljiv je na sunčevoj svjetlosti, kompatibilan za rad u rukavicama i otporan na teške vremenske uvjete (IPX7)

Detaljne karte Europe s besplatnim lifetime5 nadogradnjama karata

Pritisnite ovdje za prikaz područja pokrivenosti za cijelu Europu

Garmin Adventurous Routing™ traži zavojite ili brdske ceste i ograničava vožnju glavnim autocestama

Upozorenja za vozača na oštre zavoje, pružne prijelaze, kamere za mjerenje brzine i još mnogo toga

Hands-free pozivanje i obavijesti s pametnog telefona2 izravno na zaslonu vašeg zūmo uređaja

Upravljajte glazbom s MP3 playera ili pametnog telefona i prenosite glazbenu uslugu Spotify

 

Stvoren za pustolovinu, rođen za vožnju

Opremljen funkcijom Garmin Adventurous Routing™ koja vas vodi zavojitim, brdskim cestama kroz prirodu koje volite, zūmo 595LM je navigacijski uređaj za motocikle koji je stvoren za uzbuđenja.” Njegov veliki 5-inčni dodirni zaslon visoke rezolucije kompatibilan je s rukavicama, a možete ga okrenuti i vodoravno i okomito. Transflektivan zaslon smanjuje bliještanje zbog čega je lako čitljiv, čak i na jarkoj sunčevoj svjetlosti.

Prednosti Bluetooth tehnologije

Sinkronizirajte zūmo s kompatibilnim pametnim telefonom2 i slušalicama ili kacigom s Bluetooth tehnologijom (prodaju se odvojeno). Telefon možete držati na sigurnom u džepu ili stražnjoj torbi i usprkos tome telefonirati potpuno koncentrirani na cestu. Možete primati i prilagodljive pametne obavijesti3 za pozive, tekstne poruke, upozorenja aplikacija i još mnogo toga koje se pojavljuju na zaslonu vašeg navigacijskog uređaja.

 

Vozite se pametnije uz svoj pametni telefon

Što se događa na cesti pred vama? zūmo 595LM može primati aktualne meteorološke podatke i prometne informacije putem bežične aplikacije Smartphone Link7. Ova aplikacija također omogućuje pametnu funkciju LiveTrack koja vašim prijateljima omogućuje praćenje vaše lokacije prilikom svake vožnje.

 

Uživajte u glazbi na putovanjima

Želite svoju vlastitu glazbu u pozadini tijekom vožnje? zūmo vam omogućuje i upravljanje glazbom i multimedijskim zapisima na kompatibilnom MP3 playeru ili pametnom telefonu2 izravno na dodirnom zaslonu uređaja, a možete čak i prenositi omiljene popise pjesama s popularne glazbene usluge Spotify3.

Držite situaciju pod kontrolom uz upozorenja za vozača

Kako biste uvijek znali što se događa oko vas i tako vozili sigurnije, zūmo 595LM  upozorit će vas na oštre zavoje, pružne prijelaze ili prijelaze za životinje, školske zone i još mnogo toga. Uz to, upozorit će vas i ako počnete voziti u krivom smjeru u jednosmjernoj ulici. Primit ćete upozorenja i na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo1 koje se nalaze u blizini. Uz to, za vrijeme dugih vožnji funkcija koja vas upozorava na umor3 predložit će vrijeme za stanku i mjesto za odmor koja biste mogli uzeti u obzir ako ste vozili više sati. Funkcija Nadolazi kojom je opremljen zūmo omogućuje vam jednostavan pregled zanimljivih mjesta i ciljeva duž rute, a da pri tome na zaslonu navigacijskog uređaja ne morate zatvoriti prikaz karte. Uz to, pomoću jednostavnog oblikovanja možete podesiti rute dodavanjem točaka na karti pa tako možete voziti kroz preferirana područja ili određenim cestama.

 

Zaboravite na vožnju s praznim rezervoarom

Ugrađeno putno računalo s digitalnim mjeračem goriva sastavni je dio vašeg uređaja zūmo 595LM. Ono vam omogućuje da procijenite koliko još kilometara možete prijeći prije nego što ispraznite rezervoar. Dinamična upozorenja na benzinske postaje doista će vas upozoriti kada je vrijeme da natočite gorivo i čak vam predložiti benzinske postaje koje se nalaze u vašoj blizini. Praktičan indikator ograničenja brzine upozorava vas kada je vrijeme da usporite. Uz to, prikaz digitalnog kompasa i baze podataka točaka interesa prilagođenih motociklima pomažu vam da pronađete mjesta koja nude usluge popravka, distributere i mnoge druge lokacije. zūmo ima i zapisnik povijesti servisa kako biste jednostavnije mogli voditi bilješke o datumima servisa, prijeđenim kilometrima i radovima obavljenima na vašem motociklu.

Navođenje pomoću prepoznatljivih orijentira

Funkcija Garmin Real Directions™ kojom je opremljen zūmo 595LM doista potpuno mijenja koncept “govornih uputa skretanje-po-skretanje”. Uz izgovaranje naziva ulica vaš će vas zūmo navoditi pomoću prepoznatljivih orijentira, zgrada i signalizacije (npr., “Skrenite desno poslije crvene zgrade”).  A zahvaljujući podacima usluge Foursquare® , zūmo se isporučuje s milijunima prethodno učitanih novih i popularnih mjesta koja možete istražiti.

Lifetime nadogradnje karata

zūmo 595LM isporučuje se s besplatnim nadogradnjama karata5za cijeli vijek trajanja vašeg uređaja, pa će rute sadržavati najnovije trenutno dostupne točke interesa, ceste i navigacijske podatke.

Alati za navigaciju

photoReal prikaz križanja daje realističan prikaz križanja i prijelaza na vašoj ruti kako biste lakše prolazili kroz komplicirane prijelaze. Strelice živih boja na zaslonu zūmo uređaja i praktične glasovne upute pokazat će vam traku potrebnu za sljedeće skretanje ili izlaz. zūmo 595 prikazuje 3D podatke o terenu i nadmorskoj visini. Tu je i funkcija TracBack® koja vam omogućuje da u povratku pomoću zūmo uređaja navigirate natrag istom rutom.

Praćenje tlaka u gumama

Kako biste bili još sigurniji na cesti, zūmo 595LM kompatibilan je s Garmin senzorom za praćenje tlaka u gumama6 (prodaje se odvojeno). Za svaku je gumu potreban poseban senzor za praćenje tlaka i radit će samo na gumama s metalnim ventilima. Senzori pomoću bežične tehnologije prenose podatke o tlaku u gumama pa ih u stvarnom vremenu možete vidjeti na zaslonu svog zūmo uređaja.

Kompatibilnost s VIRB® kamerama

Kako biste mogli snimiti najzanimljivije dijelove vožnje, zūmo 595LM kompatibilan je s Garmin HD akcijskim kamerama iz serije VIRB (prodaju se odvojeno). VIRB  kamerom možete daljinski upravljati i sa zaslona zūmo uređaja i pokretati ili zaustavljati snimanje. Snimanje je jednostavno i zabavno pa kasnije možete ponovno proživjeti svaku pustolovinu.

Nadogradnje i dodaci

Kako bi vaš zūmo 595LM uvijek bio ažuran, koristite aplikaciju Garmin Express™. Garmin Express omogućuje lakše preuzimanje nadogradnji karata i softvera, prijenos omiljenih datoteka s uređaja i na njih te instaliranje besplatnih prilagođenih vozila i glasova. Uz to, kako biste na raspolaganju imali još više mogućnosti, zūmo 595LM se uz nosač za motocikl isporučuje i s nosačem za automobil i kabelom napajanja pa ga možete koristiti i u vozilima i na motociklima.

Isprintaj artikl

Posebne pogodnosti kupnje

Za pravne osobe

Svim pravnim kupcima kroz niz naših informatičkih rješenja nudimo posebne pogodnosti kojima mogu ostvariti uštede i unaprijediti svoje postojeće poslovanje:

 • Partner program
 • Partner plus program
 • Program zaštite podataka
 • Program ispisne podrške
 • Program najma opreme

Comel servis

 • Dijagnostika i popravak računalne opreme
 • Intervencije u servisu i na lokaciji korisnika
 • Spašavanje podataka
 • Savjetovanje, nadogradnje i proširenja računalnih sustava
 • Mogućnost ugovornog održavanja informatičke opreme
 • Preuzimanje i dostava uređaja s lokacije korisnika

Saznaj više

Newsletter
Besplatno primajte korisne savjete i novosti iz svijeta tehnike. Informacije o akcijama i novitetima u Comelu saznajte direktno na svoj email...

Poklon bonovi i kuponi su jedan od načina kako nagrađujemo naše vjerne posjetitelje.

Saznaj više