Šifra artikla: 205541
Jamstvo: 0 mjeseci

GPSMAP 64

Cijena
2.199,90 kn
PDV je uračunat u cijenu
maestro_pbz PBZ Maestro 2-12 rate 2.322,12 kn / već od 193,51 kn/mj
visa_pbz PBZ Visa 2-12 rate 2.322,12 kn / već od 193,51 kn/mj
visa_pbz_premium Kartice 2-12 rate 2.322,12 kn / već od 193,51 kn/mj
maestro Ostale banke Maestro jednokratno 2.199,90 kn
visa Ostale banke Visa jednokratno 2.199,90 kn
diners_club_international Diners 1-12 rate 2.322,12 kn / već od 193,51 kn/mj
diners_club_international Diners 13-36 rate 2.444,33 kn / već od 67,90 kn/mj
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kn
O proizvodu

Robustan i potpuno opremljen prijenosni uređaj sa sustavima GPS i GLONASS

Zaslon u boji od 2,6”, čitljiv i na sunčevoj svjetlosti.

GPS i GLONASS prijemnik visoke osjetljivosti s četverokutnom spiralnom antenom.

Dvostruki baterijski sustav optimiziran za vanjski prostor.

4 GB interne memorije i utor microSD™ kartice.

250.000 prethodno učitanih cache stavki sa stranice Geocaching.com za caching bez papira.

Robustan prijenosni uređaj za navigaciju GPSMAP® 64 dolazi s GPS i GLONASS prijemnikom visoke osjetljivosti s četverokutnom spiralnom antenom za brzo pronalaženje smjera i izvanredan prijem, dok 4 GB interne memorije daje mnogo prostora za pohranjivanje trasa i cache stavki, utor microSD kartice služi za dodatne karte, a dvostruki baterijski sustav optimiziran je za vanjski prostor.

Nemojte izgubiti svoj smjer

Sa svojom četverokutnom spiralnom antenom te GPS i GLONASS prijemnikom visoke osjetljivosti, uređaj GPSMAP 64 brzo i precizno locira Vaš položaj te održava svoju sposobnost lociranja čak i u gustoj šumi i dubokim dolinama. Prednost je očita — bilo da ste u gustoj šumi ili samo u blizini visokih zgrada i stabala, možete se osloniti na GPSMAP 64 koji će Vam pomoći da pronađete put onda kada to najviše trebate.

Pouzdajte se u sustav Outdoor Pro

GPSMAP 64 prijenosni je GPS uređaj koji je potpuno optimiziran za vanjski prostor, a svaka značajka ovog uređaja dizajnirana je tako da bude pouzdana u najtežim i najizazovnijim uvjetima. Kako bi se zajamčila izvrsna čitljivost u svim uvjetima, uređaj GPSMAP 64 ima sjajni zaslon u boji od 2,6’’ čitljiv i na sunčevoj svjetlosti, kojim je jednostavno rukovati sa svim vrstama rukavica kao i u slučaju drhtanja, hladnoće ili vlage jer korisničko sučelje sadrži gumbe. Kako bi se zajamčila praktičnost i najveća moguća sloboda u pokretu, dvostruki baterijski sustav omogućuje korištenje baterije koja se može praktično puniti dok je u uređaju ili klasičnih AA baterija. Potpuno napunjeni uređaj GPSMAP 64 traje najviše 16 sati što Vam daje dovoljnu količinu napajanja na jednodnevnom putovanju u slučaju neočekivanih kašnjenja.

Istražite teren

Uređaj GPSMAP 64 dolazi sa sveobuhvatnim kompletom navigacijskih značajki. Koristite međutočke, trase i rute kako biste sigurno navigirali izvan uobičajenih trasa, a kada trebate pronaći siguran put kući, koristite opciju TracBack da vas navodi.


Dodavanje karata

Dodavanje više karata u uređaj GPSMAP 64 vrlo je jednostavno s našim nizom detaljnih topografskih, pomorskih i cestovnih karata. Uz 4 GB ukupne memorije i utor microSD kartice možete jednostavno preuzeti jednu od visokokvalitetnih Topo karata tvrtke Garmin i krenuti na put, priključite i pokrenite prethodno učitane kartice BlueChart® g2 za odličan dan na vodi ili podatke karte City Navigator NT® za određivanje rute po načelu skretanje-po-skretanje na cestama (kompatibilnost možete provjeriti u kartici Karte). Uređaj GPSMAP 64 podržava i mape BirdsEye™ Select koje Vam omogućuju da učitate rasterske karte visoke kvalitete na svoj uređaj te da ih integrirate s ostalim kartama. Usto, uređaj 64 kompatibilan je s Prilagođenim Garmin kartama, formatom karata koji Vam omogućuje da jednostavno pretvorite papirnate i elektroničke karte u karte koje možete preuzeti na svoj uređaj i to besplatno.

Zabavite se

Uređaj GPSMAP 64 podržava geocaching bez papira pomoću 250.000 prethodno učitanih cache stavki sa savjetima i opisima sa stranice Geocaching.com, a baterija mu traje 16 sati. Ako ne koristite papir, na taj način ne pomažete samo okolišu, već povećavate i učinkovitost. Uređaj GPSMAP 64 pohranjuje i prikazuje ključne informacije, uključujući položaj, teren, poteškoće, savjete i opise, što znači da više ne morate ručno unositi koordinate i ispisivati na papir! Elegantan i lagan, uređaj 64 savršen je suputnik u svim Vašim avanturama na otvorenom.

Isplanirajte svoje sljedeće putovanje

Osmislite svoju sljedeću avanturu s besplatnim softverom za planiranje putovanja BaseCamp™ tvrtke Garmin koji Vam omogućuje pregledavanje i organiziranje karata, međutočaka, ruta i trasa. Program BaseCamp čak Vam omogućuje da ispričate sve o svojem posljednjem iskustvu na otvorenom na nov i impresivan način kreiranjem stranice Garmin Adventures koju možete jednostavno podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji ili kolegama istraživačima. BaseCamp prikazuje podatke s topografskih karata u 2-D ili 3-D formatu na Vašem zaslonu računala, uključujući konture i profile nadmorske visine.

Isprintaj artikl

Posebne pogodnosti kupnje

Za pravne osobe

Svim pravnim kupcima kroz niz naših informatičkih rješenja nudimo posebne pogodnosti kojima mogu ostvariti uštede i unaprijediti svoje postojeće poslovanje:

 • Partner program
 • Partner plus program
 • Program zaštite podataka
 • Program ispisne podrške
 • Program najma opreme

Comel servis

 • Dijagnostika i popravak računalne opreme
 • Intervencije u servisu i na lokaciji korisnika
 • Spašavanje podataka
 • Savjetovanje, nadogradnje i proširenja računalnih sustava
 • Mogućnost ugovornog održavanja informatičke opreme
 • Preuzimanje i dostava uređaja s lokacije korisnika

Saznaj više

Newsletter
Besplatno primajte korisne savjete i novosti iz svijeta tehnike. Informacije o akcijama i novitetima u Comelu saznajte direktno na svoj email...

Poklon bonovi i kuponi su jedan od načina kako nagrađujemo naše vjerne posjetitelje.

Saznaj više