Početna Proizvodi Mobiteli,GPS NAVIGACIJE GPSMAP 64St, Topo Europe
Šifra artikla: 205543
Jamstvo: 0 mjeseci

GPSMAP 64St, Topo Europe

Cijena
2.999,90 kn
PDV je uračunat u cijenu
maestro_pbz PBZ Maestro 2-12 rate 3.166,56 kn / već od 263,88 kn/mj
visa_pbz PBZ Visa 2-12 rate 3.166,56 kn / već od 263,88 kn/mj
visa_pbz_premium Kartice 2-12 rate 3.166,56 kn / već od 263,88 kn/mj
maestro Ostale banke Maestro jednokratno 2.999,90 kn
visa Ostale banke Visa jednokratno 2.999,90 kn
diners_club_international Diners 1-12 rate 3.166,56 kn / već od 263,88 kn/mj
diners_club_international Diners 13-36 rate 3.333,22 kn / već od 92,59 kn/mj
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kn
O proizvodu

Robustan, potpuno opremljen prijenosni uređaj sa sustavima GPS, GLONASS, naprednim senzorima i bežičnom povezivosti

Zaslon u boji od 2,6”, čitljiv i na sunčevoj svjetlosti.

GPS i GLONASS prijemnik visoke osjetljivosti s četverokutnom spiralnom antenom.

Barometarski visinomjer i 3-osni kompas.

Prethodno učitana rekreacijska karta Europe.

Bežična povezivost putem tehnologije Bluetooth®¹ ili ANT+®.

Novi prijenosni uređaj za navigaciju GPSMAP® 64st dolazi sa zaslonom u boji od 2,6” čitljivim i na sunčevoj svjetlosti te s GPS i GLONASS prijemnikom visoke osjetljivosti s četverokutnom spiralnom antenom za izvanredan prijem. Robustan i vodootporan uređaj GPSMAP 64st dolazi s barometarskim visinomjerom, 3-osnim kompasom i prethodno učitanom rekreacijskom kartom Europe. Bežično se povezuje s Vašim pametnim telefonom čime se omogućuje značajka praćenja u stvarnom vremenu i pametnih obavijesti.

Nemojte izgubiti svoj smjer

Sa svojom četverokutnom spiralnom antenom te GPS i GLONASS prijemnikom visoke osjetljivosti, uređaj GPSMAP 64st brzo i precizno locira Vaš položaj te održava svoju sposobnost lociranja čak i u gustoj šumi i dubokim dolinama. Prednost je očita — bilo da ste u gustoj šumi ili samo u blizini visokih zgrada i stabala, možete se osloniti na GPSMAP 64st koji će Vam pomoći da pronađete put onda kada to najviše trebate.

Istražite teren

GPSMAP 64st dolazi s prethodno učitanom rekreacijskom kartom Europe za 44 države. Pojedinosti na karti uključuju mrežu cesta (bez mogućnosti izrade ruta), šume, konture terena, podatke o nadmorskoj visini, jezera te točke interesa. Prijenosni uređaj sadrži opsežan komplet značajki za navigaciju tako da možete koristiti međutočke, trase i rute kako biste sigurno navigirali izvan uobičajenih trasa, a kada trebate pronaći siguran put kući, koristite opciju TracBack da Vas navodi.

Savršena orijentacija

GPSMAP 64st ima ugrađeni 3-osni elektronički kompas koji pokazuje pravi smjer čak i kad stojite na mjestu ili kad uređaj nije u vodoravnom položaju. Njegov barometarski visinomjer prati promjene u tlaku kako bi se odredila visina na kojoj se nalazite, a možete ga čak koristiti i za iscrtavanje barometarskog tlaka tijekom vremena, što Vam može pomoći u praćenju promjena u vremenskim uvjetima.

Povežite se

Podijelite u stvarnom vremenu svoja iskustva koja ste doživjeli na otvorenom, dovoljno je da povežete svoj uređaj GPSMap 64st sa svojim pametnim telefonom i podijelite svoju lokaciju s obitelji i prijateljima putem opcija Praćenje u stvarnom vremenu i Garmin Connect. Opcija Pametne obavijesti omogućuje Vam da pomoću bežične povezivosti primate elektroničke poruke, SMS poruke i upozorenja sa svog kompatibilnog uređaja iPhone® 4s ili njegove novije verzije. Možete biti potpuno povezani, a da pritom Vaš dragocjeni iPhone bude na sigurnom u ruksaku.

Pouzdajte se u sustav Outdoor Pro

GPSMAP 64st prijenosni je GPS uređaj koji je potpuno optimiziran za vanjski prostor, a svaka značajka ovog uređaja dizajnirana je tako da bude pouzdana u najtežim i najizazovnijim uvjetima. Kako bi se zajamčila izvrsna čitljivost u svim uvjetima, uređaj GPSMAP 64st ima sjajni zaslon u boji od 2,6’’ čitljiv i na sunčevoj svjetlosti, kojim je jednostavno rukovati sa svim vrstama rukavica kao i u slučaju drhtanja, hladnoće ili vlage jer korisničko sučelje sadrži gumbe. Kako bi se zajamčila praktičnost i najveća moguća sloboda u pokretu, dvostruki baterijski sustav omogućuje korištenje baterije koja se može praktično puniti dok je u uređaju ili klasičnih AA baterija. Potpuno napunjeni uređaj GPSMAP 64st traje najviše 16 sati što Vam daje dovoljnu količinu napajanja na jednodnevnom putovanju u slučaju neočekivanih kašnjenja.

Podijelite bežičnim putem

Bežičnim putem podijelite s drugim kompatibilnim uređajima svoje međutočke, trase, rute i geocache stavke. Vaši prijatelji mogu uživati u Vašoj omiljenoj planinarskoj ruti ili geocache stavci, a da pritom ne moraju čekati da pokrenete svoje računalo — samo pritisnite “pošalji” kako biste prebacili svoje podatke na drugi prijenosni uređaj tvrtke Garmin s bežičnom povezivosti.

GPSMAP 64s može se povezati s kompatibilnim uređajima tvrtke Garmin, uključujući akcijsku kameru VIRB™ i sa senzorima iz dodatne opreme, uključujući senzor temperature tempe™ te s monitorom pulsa.

 

Dodavanje karata

Dodavanje više karata u uređaj GPSMAP 64st vrlo je jednostavno s našim nizom detaljnih topografskih, pomorskih i cestovnih karata. Uz 8 GB ukupne memorije i utor microSD kartice možete jednostavno preuzeti jednu od visokokvalitetnih Topo karata tvrtke Garmin i krenuti na put, priključite i pokrenite prethodno učitane kartice BlueChart® g2 za odličan dan na vodi ili podatke karte City Navigator NT® za određivanje rute po načelu skretanje-po-skretanje na cestama (kompatibilnost možete provjeriti u kartici Karte). Uređaj GPSMAP 64st podržava i mape BirdsEye™ Select koje Vam omogućuju da učitate rasterske karte visoke kvalitete na svoj uređaj te da ih integrirate s ostalim kartama. Usto, uređaj 64st kompatibilan je s Prilagođenim Garmin kartama, formatom karata koji Vam omogućuje da jednostavno pretvorite papirnate i elektroničke karte u karte koje možete preuzeti na svoj uređaj i to besplatno.

Zabavite se

Uređaj GPSMAP 64st podržava geocaching bez papira pomoću 250.000 prethodno učitanih cache stavki sa savjetima i opisima sa stranice Geocaching.com, a baterija mu traje 16 sati. Ako ne koristite papir, na taj način ne pomažete samo okolišu, već povećavate i učinkovitost. Uređaj GPSMAP 64st pohranjuje i prikazuje ključne informacije, uključujući položaj, teren, poteškoće, savjete i opise, što znači da više ne morate ručno unositi koordinate i ispisivati na papir! Elegantan i lagan, uređaj 64st savršen je suputnik u svim Vašim avanturama na otvorenom.

Isplanirajte svoje sljedeće putovanje

Osmislite svoju sljedeću avanturu s besplatnim softverom za planiranje putovanja BaseCamp™ tvrtke Garmin koji Vam omogućuje pregledavanje i organiziranje karata, međutočaka, ruta i trasa. Program BaseCamp čak Vam omogućuje da ispričate sve o svojem posljednjem iskustvu na otvorenom na nov i impresivan način kreiranjem stranice Garmin Adventures koju možete jednostavno podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji ili kolegama istraživačima. BaseCamp prikazuje podatke s topografskih karata u 2-D ili 3-D formatu na Vašem zaslonu računala, uključujući konture i profile nadmorske visine.

Isprintaj artikl

Posebne pogodnosti kupnje

Za pravne osobe

Svim pravnim kupcima kroz niz naših informatičkih rješenja nudimo posebne pogodnosti kojima mogu ostvariti uštede i unaprijediti svoje postojeće poslovanje:

 • Partner program
 • Partner plus program
 • Program zaštite podataka
 • Program ispisne podrške
 • Program najma opreme

Comel servis

 • Dijagnostika i popravak računalne opreme
 • Intervencije u servisu i na lokaciji korisnika
 • Spašavanje podataka
 • Savjetovanje, nadogradnje i proširenja računalnih sustava
 • Mogućnost ugovornog održavanja informatičke opreme
 • Preuzimanje i dostava uređaja s lokacije korisnika

Saznaj više

Newsletter
Besplatno primajte korisne savjete i novosti iz svijeta tehnike. Informacije o akcijama i novitetima u Comelu saznajte direktno na svoj email...

Poklon bonovi i kuponi su jedan od načina kako nagrađujemo naše vjerne posjetitelje.

Saznaj više