Šifra artikla: 156296
Jamstvo: 24 mjeseci

Garmin Zumo 396 LMT-S Europe

Cijena
364,97
2.749,87 kn
PDV je uračunat u cijenu.
Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn
maestro_pbz PBZ Maestro 2-12 rate 385,25 | 2.902,64 kn / već od 32,10 | 241,86 kn /mj
maestro_pbz PBZ Maestro 13-36 rate 405,52 | 3.055,41 kn / već od 11,26 | 84,84 kn /mj
visa_pbz PBZ Visa 2-12 rate 385,25 | 2.902,64 kn / već od 32,10 | 241,86 kn /mj
visa_pbz PBZ Visa 13-36 rate 405,52 | 3.055,41 kn / već od 11,26 | 84,84 kn /mj
visa_pbz_premium Kartice 1-12 rate 385,25 | 2.902,64 kn / već od 32,10 | 241,86 kn /mj
visa_pbz_premium Kartice 13-36 rate 405,52 | 3.055,41 kn / već od 11,26 | 84,84 kn /mj
maestro Ostale banke Maestro jednokratno 364,97 | 2.749,87 kn
visa Ostale banke Visa jednokratno 364,97 | 2.749,87 kn
diners_club_international Diners 1-12 rate 385,25 | 2.902,64 kn / već od 32,10 | 241,86 kn /mj
diners_club_international Diners 13-36 rate 405,52 | 3.055,41 kn / već od 11,26 | 84,84 kn /mj
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kn | 132,72 €
O proizvodu

Motociklistička navigacija za zavojitu cestu do pustolovine

4,3-inčni dodirni zaslon čitljiv na sunčevoj svjetlosti kompatibilan je za rad u rukavicama, otporan na pare od goriva, UV zrake i teške vremenske uvjete

Ostanite povezani uz hands-free pozive1, pametne obavijesti2 i jednostavno dijeljenje GPX datoteka za grupne vožnje; upravljajte glazbom i popisima pjesama s pametnog telefona na zūmo zaslonu3

Pristupite besplatnim Live uslugama za prometne informacije i vremensku prognozu s pomoću aplikacije Smartphone Link4

Garmin Adventurous Routing™ traži zavojite ili brdske ceste i ograničava vožnju glavnim autocestama

Ugrađena Wi-Fi® tehnologija za jednostavnu nadogradnju karata i softvera bez računala

Korisna upozorenja za vozača o oštrim zavojima, kamerama za mjerenje brzine i još mnogo toga, te automatske obavijesti o nezgodama

Na uređaj su učitane lifetime karte cijele Europe;

Pretvorite rute u pustolovine

Zahvaljujući robusnom dizajnu za sve vremenske uvjete, funkcijama bežičnog povezivanja i 4,3-inčnom dodirnom zaslonu pogodnom za upotrebu s rukavicama, naš zūmo® 396LMT-S navigacijski uređaj za motocikle osmišljen je kako biste jednostavne vožnje pretvorili u zavojite, zahtjevne i uzbudljive pustolovine. Svoje pustolovine možete i dijeliti s prijateljima.

Uključite svoju grupu

Zahvaljujući funkciji Garmin Adventurous Routing koja vam pomaže izbjeći dosadne rute po autocestama, zūmo® 396LMT-S omogućuje vam da odredite preference izrade rute koje traže zavojite, brdovite i terenske vožnje u kojima uživate. Možete jednostavno poslati GPX datoteke s telefona4 na zūmo ili podijeliti GPX datoteke s drugim vozačima kako biste svi slijedili istu rutu. Kad se zūmo upari s telefonom, Smartphone Link aplikacija također omogućuje pametnu funkciju LiveTrack koja vašim prijateljima omogućuje praćenje vaše lokacije u stvarnom vremenu prilikom svake vožnje.

Više pogodnosti Bluetooth® tehnologije

Ako želite praktičniju vožnju, sinkronizirajte zūmo s kompatibilnim pametnim telefonom i slušalicama ili kacigom s Bluetooth tehnologijom (prodaju se odvojeno) kako biste upućivali i primali pozive5, a da pri tome nećete morati skidati rukavice ili kacigu. Telefon možete držati u džepu ili stražnjoj torbi i usprkos tome telefonirati hands-free i potpuno koncentrirani na cestu. Također možete primati prilagodljive pametne obavijesti za pozive, tekstne poruke, upozorenja aplikacija i još mnogo toga. Usto možete i upravljati glazbom3 i popisima pjesama s pametnog telefona izravno na zaslonu uređaja za navigaciju zūmo. Možete imati vlastitu glazbu u pozadini tijekom vožnje.

Besplatni aktualni podaci o prometu i vremenskim uvjetima

Što se događa na cesti pred vama? zūmo® 396LMT-S može vas povezati s prometnim informacijama i informacijama o vremenskim uvjetima u stvarnom vremenu putem aplikacije Smartphone Link. Ova besplatna mobilna aplikacija povezuje vaš zūmo s vašim iPhone® ili Android™ pametnim telefonom.

Ostanite u tijeku uz ugrađeni Wi-Fi

Budući da zūmo® 396LMT-S sadrži ugrađenu Wi-Fi tehnologiju, možete jednostavno nadograđivati karte i softver. Kada nova nadogradnja postane dostupna, a vi ste povezani na Wi-Fi mrežu, automatski ćete primiti obavijest na zaslonu koja će vas uputiti da provedete nadogradnje jednim dodirom gumba. Svoj zūmo uređaj ne morate priključiti u računalo.

Držite situaciju pod kontrolom uz upozorenja za vozača

Kako biste uvijek znali što se događa oko vas i tako vozili sigurnije, zūmo® 396LMT-S upozorit će vas na oštre zavoje, promjene ograničenja brzine, pružne prijelaze ili prijelaze za životinje, školske zone i još mnogo toga. Uz to, upozorit će vas i ako počnete voziti u krivom smjeru u jednosmjernoj ulici. Primit ćete upozorenja i na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo6 koje se nalaze u blizini. Uz to, za vrijeme dugih vožnji funkcija koja vas upozorava na umor7 predložit će vrijeme za stanku i mjesto za odmor koje biste mogli uzeti u obzir ako ste vozili više sati. Kako biste bili mirniji, zūmo uređaj za navigaciju sadrži funkciju Automatska obavijest o nezgodi8 koja šalje tekstnu poruku s podacima o lokaciji kontaktu koji ste prethodno zadali ako dođe do nezgode na cesti.

Zaboravite na vožnju s praznim rezervoarom

Ugrađeno putno računalo s digitalnim mjeračem goriva sastavni je dio vašeg uređaja zūmo® 396LMT-S. Ono vam omogućuje da procijenite koliko još kilometara možete prijeći prije nego što ispraznite rezervoar. Dinamična upozorenja na benzinske postaje upozorit će vas kada je vrijeme da natočite gorivo i čak vam predložiti benzinske postaje koje se nalaze u vašoj blizini. Praktičan indikator ograničenja brzine upozorava vas kada je vrijeme da usporite. Uz to, prikaz digitalnog kompasa i baze podataka točaka interesa prilagođenih motociklima pomažu vam da pronađete mjesta koja nude usluge popravka motocikla, distributere i mnoge druge lokacije. zūmo ima i zapisnik povijesti servisa kako biste jednostavnije mogli voditi bilješke o datumima servisa, prijeđenim kilometrima i radovima obavljenima na vašem motociklu.

Alati za navigaciju

Tijekom vožnje s uređajem zūmo® 396LMT-S, Aktivna pomoć za trake daje vam glasovne upute i prikazuje jarke strelice na zaslonu koje vam ukazuju na odgovarajuću traku u kojoj se morate nalaziti za sljedeće skretanje ili izlaz s autoceste. Prikazuju se i križanja i prijelazi na vašoj ruti kako biste jednostavnije navigirali složenim prijelazima. Usto, funkcija Nadolazi kojom je opremljen zūmo omogućuje vam jednostavan pregled zanimljivih mjesta i ciljeva duž rute, a da pri tome na zaslonu navigacijskog uređaja ne morate zatvoriti prikaz karte. Uz to, pomoću jednostavnog oblikovanja možete podesiti rute dodavanjem točaka na karti pa tako možete voziti kroz preferirana područja ili određenim cestama. Usto, slušanje naziva ulica i uputa za navigaciju omogućuje vam da ostanete fokusirani na cestu. Funkcija Garmin Real Directions™ daje smjernice upotrebljavajući prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju (npr. "Skrenite desno nakon crvene zgrade"). Tu je i praktična funkcija TracBack® koja vam omogućuje da u povratku pomoću zūmo uređaja navigirate natrag istom rutom.

Robustan dizajn testiran na cesti

Ovaj robustan zūmo® 396LMT-S uređaj dizajnirali su vozači motocikala i on na vaš upravljač donosi mnoštvo tehnologije osmišljene specifično za cestu. Uređaj sadrži ugrađeno putno računalo s prikazom kompasa, indikatorom ograničenja brzina i intuitivnim dodirnim zaslonom zahvaljujući kojem možete brzo i jednostavno unijeti podatke čak i kada nosite rukavice. Robusno kućište otporno je na pare od goriva, UV zrake, kišu i druge nepogodne vremenske uvjete.

Isprintaj artikl

Posebne pogodnosti kupnje

Za pravne osobe

Svim pravnim kupcima kroz niz naših informatičkih rješenja nudimo posebne pogodnosti kojima mogu ostvariti uštede i unaprijediti svoje postojeće poslovanje:

 • Partner program
 • Partner plus program
 • Program zaštite podataka
 • Program ispisne podrške
 • Program najma opreme

Comel servis

 • Dijagnostika i popravak računalne opreme
 • Intervencije u servisu i na lokaciji korisnika
 • Spašavanje podataka
 • Savjetovanje, nadogradnje i proširenja računalnih sustava
 • Mogućnost ugovornog održavanja informatičke opreme
 • Preuzimanje i dostava uređaja s lokacije korisnika

Saznaj više

Newsletter
Besplatno primajte korisne savjete i novosti iz svijeta tehnike. Informacije o akcijama i novitetima u Comelu saznajte direktno na svoj email...

Poklon bonovi i kuponi su jedan od načina kako nagrađujemo naše vjerne posjetitelje.

Saznaj više