Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

O nama

O nama

Comel d.o.o. je osnovan 1989 godine.  Od početka se pozicionirao kao lider na lokalnom informatičkom tržištu. Potrebe Kupaca i Korisnika usluga formirale su glavne djelatnosti kojima se Comel bavi:

  • Prodajom računalne opreme, licencnog softvera, pisača, fotokopirnih uređaja, potrošnog materijala, fiksne i mobilne telefonije, navigacija, fotoaparata, audio-video opreme, play station konzola i igrica
  • Najmom informatičke opreme sa mogućnošću otkupa
  • Najmom fotokopirnih aparata i pisača principom naplate po kopiranoj / ispisanoj stranici što uključuje troškove održavanja i isporuku potrošnog materijala 
  • Održavanjem informatičke opreme, mreža, operativnog sustava
  • Održavanjem fotokopirnih aparata
  • Zaštitom podataka - organizacija i održavanje sustava arhiviranja
  • Konzaltingom: optimizacija rada informacijskog sustava, legalizacija SW
     

 

Brojem zaposlenih Comel se ubraja u mala poduzeća, ali brojem kupaca koji nam se svake godine vraćaju sa povjerenjem, sigurno se ubrajamo u uspješnije tvrtke na našem tržištu. Jedna od potvrda toga je i Zlatna kuna HGK za 2008. i 2010. godinu u kategoriji malih poduzetnika. 

Comel je ovlašteni partner svih poznatih brandova na IT tržištu čime svojim Kupcima i Korisnicima  osigurava profesionalnu podršku prilikom odabira informatičke opreme, licencnog softwarea kao i stručnom održavanju i servisiranju. Najvažniji brandovi koje zastupamo su:  Microsoft,  HP, Dell, Lenovo, Asus, Samsung, LG, Epson, Canon, Nikon, Garmin, Eset, D-LINK, Konica Minolta.

Velik broj tvrtki ugovorno je vezan uz Comel što im oslanjajući se na Comel servis daje sigurnost rada njihovog informatičkog sustava i osigurava povoljnije uvjete nabavke opreme i potrošnog mateijala. Upravo taj veliki broj zadovoljnih tvrtki - korisnika koji u Comelu vide sigurnost doživljavamo kao svoj najveći uspjeh kroz više od četvrt stoljeća postojanja.

Više tisuća fizičkih kupaca i korisnika usluga nalazi pogodnosti kroz Comel bonus loyalty program.

Jamstvo sigurnosti Kupaca i Korisnika usluga su znanje, stručnost, dugogodišnje iskustvo i susretljivost kompletnog tima Comelovih  zaposlenika.

Comel posluje u Karlovcu na lokaciji M. Vrhovca 11 u vlastitom prostoru. U prizemlju je smješten servis i skladišni prostor, dok je na katu moderno uređen dućan sa velikim izborom robe, u prvom redu računala i prateće opreme, fotoopremom, gps i audio-video robom, telefonijom  te najvećim izborom potrošnog materijala u gradu. Naše ljubazno i stručno osoblje tu je da riješi svaki zahtjev Kupca i Korisnika na obostrano zadovoljstvo.

Ciljevi (misija i vizija)

Naša vizija je zadržati prepoznatljivost kao vodeće poduzeće na tržištu u segmentu prodaje uredskog materijala i računalne opreme.

Naša je misija nabavkom kvalitetnog i cijenom prihvatljivog proizvoda te uvažavajući zahtjeve vezane uz očuvanje okoliša, udovoljiti potrebama i očekivanjima kupaca.

Naš cilj je pomoći stvoriti idealno radno okruženje i unaprijediti poslovanje tvrtki kvalitetnim uredskim materijalom i informatičkom opremom cijenjenih brandova po atraktivnim cijenama.